Șase dintre persoanele implicate în scandalul din weekend de la Veștem, reținute
FOTO arhivă

Un scandal de zile mari a avut loc, sâmbătă, la Veștem. Mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă, iar în urma evenimentului două dintre ele au ajuns la spital. Polițiștii sibieni au demarat cercetările, șase persoane fiind reținute în cursul zilei de joi.

Mai multe persoane s-au bătut, sâmbătă, pe o stradă din localitatea Veștem, iar în urma altercației doi oameni au ajuns la spital. În cursul dimineții de joi, șase persoane dintre cele implicate au fost aduse la audieri, fiind mai apoi reținute pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

VEZI AICI DETALII DESPRE SCANDAL

„Cele 6 persoane, două femei și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, domiciliate în județul Sibiu și în județul Vâlcea, ar fi fost implicate într-un scandal produs la data de 6 august a.c., în jurul orei 19,30, pe strada Prund din localitatea Veștem. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic și s-ar fi lovit cu obiecte contondente, doi dintre cei implicați fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 11 august, polițiștii au luat măsura reținerii a 6 persoane pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unor măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu