un șofer a provocat un accident la dobârca fiindcă a încercat să evite impactul cu o vacă
foto arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit joi seara la un accident rutier produs pe DJ 106G, la intrarea în localitatea Dobârca. Un șofer a încercat să evite o vacă aflată pe carosabil și a intrat pe contrasens lovind un alt autoturism. 

„Din primele cercetări s-a constatat că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Poiana Sibiului, în timp ce conducea un autoturism spre DN 1, în încercarea de a evita o bovină care se afla pe carosabil, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un autoturism condus din sens opus de către o tânără în vârstă de 19 ani, din Dobârca”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânăra a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital, cu răni ușoare, conștientă. „La fața locului echipajul a acordat îngrijiri medicale unei tinere de 19 ani și ulterior aceasta a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă cu traumatism la membrul superior”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul, inclusiv pentru identificarea proprietarului animalului în cauză. Fără mari probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu