scandal monstru la veștem - „concubinul meu a fost lovit cu toporul în cap”

Un scandal monstru a avut loc, sâmbătă, la Veștem. Mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă, iar în urma evenimentului două dintre ele au ajuns la spital. Polițiștii sibieni cercetează cazul. 

Cercetări pentru loviri – Două persoane duse la spital

Mai multe persoane s-au bătut, sâmbătă seara, în localitatea Veștem din județul Sibiu. A fost vorba despre o încăierare între nouă persoane, iar în urma altercației două dintre ele au ajuns la spital. „Au fost trimise două echipaje SAJ în Veștem la un scandal. Au fost preluate două victime, bărbați de 17 ani și 45 de ani. Pacientul de 17 ani a suferit o plagă tăiată de torace posterior, fără risc vital, iar pacientul de 45 de ani un traumatism cranio-facial. Ambele victime au fost transportate la UPU Sibiu”, a precizat Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. 

În urma scandalului de sâmbătă, polițiștii sibieni au început cercetările. „În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției nr.1 Poliției Rurala Selimbar s-a stabilit că în conflict au fost implicate 9 persoane. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conflictul e mai vechi – „Ne terorizează de doi ani”

Una dintre persoanele implicate în altercație rupe tăcerea. Aceasta a declarat, pentru Ora de Sibiu, că familia ei a fost prinsă în acest scandal fără să aibă vreo vină. „De doi ani de zile acei oameni ne dau teroare. Ne prind copiii, ne scuipă, ne umilesc, ne bat, ne înjură. Am chemat de nenumărate ori poliția. Acum, sâmbătă, a fost un scandal în care ne-au implicat și pe noi. Ei s-au bătut între ei, apoi au dat în noi. Pe concubinul meu l-au bătut, pe el l-a luat salvarea. I-au dat cu toporul în cap, azi (n.red.: joi) intră în operație”, povestește Nicoleta G., una dintre persoanele implicate.

Femeia a mai precizat că nu este primul scandal de acest gen. „Tot satul se teme de ei. Sunt vreo 30 de inși, cu vârste de la 17 la 30 de ani. Nu știu ce au cu noi. Sunte o familie săracă, nu avem treabă cu ei. Când au chef de scandal, vin peste noi, că suntem puțini, își fac damblaua și pleacă. Odată au luat benzină și au venit să ne dea foc cu copiii în casă. Altădată au prins-o pe sora mea, i-au spart mașina și au bătut-o. Peste tatăl meu, la fel, au intrat în casă să-l bată. Cât să mai suportăm așa?”, spune disperată femeia. 

Aceasta spune că a depus plângere la poliție. 

Ultima oră

Comentariul meu