Sibian prins drogat la volan la ieșire de pe autostradă - Polițiștii au găsit cannabis în mașină

Un tânăr din Mohu s-a ales cu dosar penal la vârsta de 21 de ani după ce, marți seară, a fost prins drogat la volan. Tânărul cobora de pe autostrada Sebeș – Sibiu la ieșirea spre Mediaș când a dat nas în nas cu polițiștii. Oamenii legii au găsit cannabis în autoturism. 

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 22,30, pe A1, la km. 247, pe sensul Sibiu – Sebeș, în zona ieșirii spre Mediaș, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul Mohu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. De asemenea, atât asupra tânărului, cât și în autoturism a fost identificată de către polițiști materie vegetală susceptibilă a face parte din categoria substanțelor psihoactive.

În cauză, la nivelul Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu