video: imagini emoționante de la înmormântarea sibianului decedat în grecia - motocicliști din toată țara îl conduc pe ultimul drum

Motocicliști din toată țara au venit, marți, la Sibiu pentru a-l conduce pe ultimul drum pe prietenul lor, Silviu. Sibian a decedat la finalul lunii iulie, în timp ce se afla în concediu în Grecia. El era membru în clubul Gargoyles Order RC Sibiu. 

Silviu Stoia-Simantos era exact ca motocicliștii pe care îi vezi în filme: avea un aspect fioros, un caracter puternic, priceput și precaut în trafic și, sub acest înveliș, era un om cald, inimos, prietenos și blând. A fost un prieten bun, judecând după sutele de mesaje pe care cei care au avut ocazia să-l cunoască i le-au transmis pe rețelele de socializare la aflarea cumplitei vești. În 31 iulie, pe când se afla în concediu în Grecia, Silviu a decedat. A suferit un infarct. (DETALII AICI)

YouTube video

Marți, străzile din Sibiu au fost împânzite de zeci de motocicliști veniți din toate colțurile țării pentru a-l conduce pe Silviu pe ultimul drum. Coloana a pornit de la Club House 81 Nomads și Gargoyles Order RC Sibiu, îndreptându-se către Cimitirul Municipal de pe Calea Dumbrăvii. 

Imaginile surprinse în trafic sunt extrem de emoționante. Silviu era un om apreciat, iubit și un motociclist desăvârșit. Prietenii și cei care au avut ocazia sa îl cunoască au venit să-i transmită un ultim gând. 

Ultima oră

Comentariul meu