sibianul dispărut, văzut ultima oară cu oile la păscut, găsit decedat în zona troiței din șelimbăr

Sibianul în vârstă de 72 de ani, dispărut în 5 august, a fost găsit decedat de către polițiștii sibieni. Trupul neînsuflețit al acestuia zăcea în extravilanul localității Șelimbăr, în zona troiței. 

Muțiu Nicolae, în vârstă de 72 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat în mod voluntar în extravilanul localității Șelimbăr, zona Avantgarden, cu animalele la păscut și nu a mai revenit la ferma sa. În 6 august, cei apropiați l-au dat dispărut. Ultima oară a fost văzut cu o zi înainte, în jurul orei 15:00.

După mai multe zile de căutări, trupul său a fost găsit. Din păcate, omul era decedat. „În cursul zilei de 8 august, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în extravilanul localității Șelimbar, în zona La Troiță. Cadavrul a fost transportat la SML Sibiu pentru realizarea autopsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Până în prezent nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanțele în care bărbatul a decedat. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu