pilotul de formula 1, hamilton a refuzat oferta de a juca în filmul top gun, alături de tom cruise
foto skysports.com

Lewis Hamilton a afirmat într-un interviu că a fost nevoit să refuze o ofertă de a juca rolul unui pilot de vânătoare în filmul de succes al lui Tom Cruise, „Top Gun: Maverick” din cauza angajamentelor sale în Formula 1.

Septuplul campion mondial a declarat pentru Vanity Fair că și-a dorit foarte mult un rol, relatează Mediafax.

„Practic, sunt un prieten al lui Tom Cruise”, a declarat pilotul Mercedes, în vârstă de 37 de ani. „M-a invitat pe platoul lui de filmare cu ani în urmă, când făcea „Edge of Tomorrow”, iar apoi am legat o prietenie de-a lungul timpului”.

Hamilton a spus că este un mare fan al filmului original „Top Gun” din 1986.

„Când am auzit că va ieși al doilea, mi-am zis: „Doamne, trebuie să-l întreb”. I-am spus „Nu-mi pasă ce rol este. Voi mătura chiar dacă trebuie, voi fi un om de serviciu”, și-a amintit el.

Oferindu-i-se un rol de pilot, Hamilton a spus că a fost nevoit să îl refuze după „cel mai bulversant telefon pe care cred că l-am primit vreodată”.

Britanicul a vorbit, de asemenea, despre trauma pierderii titlului de anul trecut în fața lui Max Verstappen de la Red Bull, în ultimul tur al ultimei curse de la Abu Dhabi, după controversă legată de introducerea pe circuit a Safety Car-ului.

Hamilton a spus că a fost momentul în care „cele mai mari temeri ale sale au prins viață”.

„Mi-am zis: Nu se poate să mă înșele. Nu se poate. Nu se va întâmpla așa ceva. Cu siguranță că nu”, a explicat el.

„Îmi amintesc că stăteam acolo, pur și simplu neîncrezător. Și realizând că trebuie să-mi desfac centurile, trebuie să ies de acolo, trebuie să mă cațăr din chestia asta, trebuie să-mi găsesc puterea”, a spus el despre cum s-a simțit după cursă.

„Nu aveam nicio putere. Și a fost unul dintre cele mai grele momente, aș spune, pe care le-am avut de foarte, foarte mult timp”.

Britanicul a clarificat, de asemenea, un comentariu pe care l-a făcut în acest sezon, în cadrul unei dispute legate de purtarea pierceng-urilor în timpul curselor, când le-a spus reporterilor că are un piercing pe corp într-un loc pe care nu îl poate explica.

„Nu am niciun alt piercing nicăieri”, a mai spus el.

Ultima oră

Comentariul meu