femeia lovită de un autocar pe trecere în zona lidl din șelimbăr, în continuare în comă - „șansele de revenire sunt minime”

La finalul lunii iulie, o femeie în vârstă de 47 de ani a fost lovită de un autocar, în timp ce trecea strada pe trecerea de pietoni semaforizată din zona magazinului Lidl din Șelimbăr. Aceasta a fost transportată atunci, în stare gravă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Medicii au internat-o pe secția Anestezie și Terapie Intensivă, iar după aproape două săptămâni, starea ei este în continuare foarte gravă. 

Accidentul rutier s-a petrecut joi, 28 iulie, în zona magazinului Lidl de la granița dintre Sibiu și Șelimbăr. Femeia, în vârstă de 47 de ani, trecea strada, pe trecerea de pietoni semaforizată, unde semaforul nu funcționa. În timp ce aceasta se afla pe zebră, a fost lovită puternic de un autocar. Impactul a fost extrem de puternic, astfel că aceasta a intrat în stare de inconștiență. „Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri se pare că un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea un autocar, ar fi accidentat o femeie în vârsta de 47 de ani, din Sibiu, aflată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni”, a spus imediat după accident Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. (DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI)

Femeia e în comă – Medicii sunt rezervați

Încă din ziua accidentului, femeia a fost transportată la spital. Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a transmis atunci că aceasta „se află în stare de inconștiență după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral sever”. 

Ea a fost internată pe secția ATI a Spitalului Județean, fiind intubat și ventilată mecanic, iar de aproape două săptămâni starea ei este aceeași. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția. „Starea de sănătate a pacientei este aceeași, în continuare este în stare gravă, în comă profundă, tot pe ATI. Din păcate, șansele de revenire sunt minime”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Daniel Chelcea, managerul SCJU Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu