”caravană” în pustiu – sibienii nu au dat grătarul pe aur (video)

Mai puțin de 25 de sibieni au participat duminică, 7 august, la consultarea publică organizată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la hotelul ”Ramada”. ”Îmi pare rău că sibienii nu au venit să stea de vorbă cu noi”, a spus Claudiu Târziu, Președinte al Consiliului Național de Conducere AUR și Senator de București. Conducător al ”caravanei” de consultare intitulată ”Ce vor românii?”, Târziu nu și-a putut ascunde dezamăgirea de a avea în fața ochilor o sală aproape goală, în care cei cinci membri ai prezidiului au reprezentat aproape un sfert din public.

”caravană” în pustiu – sibienii nu au dat grătarul pe aur (video)
Claudiu Târziu, Președinte al Consiliului Național de Conducere AUR și Senator de București

”Suntem un partid suveranist. Susținem suveranitatea statului român atât în interiorul țării, cât și în exterior”, a declarat Târziu în fața audienței. ”Asta nu înseamnă că suntem eurosceptici. Credem că România trebuie să rămână în Uniunea Europeană, cu condiția ca aceasta să se reformeze”, a adăugat senatorul AUR.

După un turneu în mai multe județe din Moldova, ”caravana” AUR își propune să viziteze nouă județe din Transilvania în perioada 5-17 august, ”pentru a înțelege mai bine și a vedea realitatea așa cum este ea, la fața locului”, precizează invitația de participare la consultarea publică organizată de AUR.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asta deoarece deputatul de Sibiu ,Suciu nu reprezinta nimic pentru Sibiu.El si-a urmarit doar interesele sale fiind o nulitate pentru restu’.Pana nu promovati oameni de incredere, activi si cunoscuti ,Aur nu se va putea afirma