video: biciclist trântit la pământ de un bărbat pe trotinetă, în trafic, la sibiu 
Sursa: Captură YouTube

Un participant la trafic a surprins, cu ajutorul unei camere bord, momentul în care un biciclist care circula regulamentar a fost izbit de un bărbat aflat pe o trotinetă electrică. Ciclistul a fost trântit violent pe șosea. Evenimentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 15:20. 

„Momentul acela în care trotinistul electrificat, cu trotineta de închiriat, încearcă să facă pe dreapta, biciclistul care tocmai semnaliza perfect regulamentar că urmează să vireze la dreapta. Acest clip este dovada clară că nu ai ce căuta în trafic fără un minim de cunoștințe și răspundere în fața legii, la fel ca orice alt participant la trafic”, spune participantul la trafic care a încărcat videoclipul pe YouTube.

YouTube video

Potrivit imaginilor, biciclistul circula regulamentar pe Șoseaua Alba Iulia și, în zona podului peste Cibin, acolo unde au loc lucrări, a semnalizat, cu mâna, că va vira la dreapta. Bărbatul aflat pe trotinetă nu l-a băgat în seamă și a încercat să îl depășească pe dreapta, izbindu-l. Biciclistul a fost trântit violent la pământ. 

Sursa video: YouTube

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. S-au intalnit tanda si manda pe drumuri. Daca l-ar fi lovit unul cu masina, iesea cu dosar (penal) si ambulante…asa ca au fost ei intre ei, ecologistii din franzela, si-au dat mana amical si si-au vazut de drum. TREBUIE SA FI SINUCIAGS sa incerci sa traversezi podul cu bicicleta sau trotineta cand pe sensul opus este cat-de-cat un trotuar disponibil.

  2. Asa e daca toti RETARDATII au drept de-a folosi mijloace de deplasare MOTORIZATE ( chiar si electric) .