spaima sibiului - un individ a amenințat cu un cuțit angajații unui magazin, oamenii dintr-o bancă și a lovit un bărbat în curtea catedralei
foto arhivă

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni după ce, în ultimii ani, a lovit mai multe persoane, le-a amenințat cu un cuțit și le-a înjurat. Individul a scos cuțitul într-un magazin din municipiul Sibiu, în altă zi a amenințat și înjurat oamenii dintr-o bancă, apoi a atacat un om în curtea Catedralei Mitropolitane și a agresat un angajat al unei societăți comerciale care i-a spus să poarte mască de protecție. 

„La data de 4 august a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii specializați în investigații criminale au stabilit faptul că bărbatul, sibian în vârstă de 58 de ani, ar fi săvârșit mai multe fapte.

Scandal în două magazine și într-o bancă

La data de 16.07.2020, în jurul orei 20:00, individul ar fi săvârșit infracțiunea de amenințare. În timp ce se afla într-un magazin, acesta ar fi scos un cuțit din buzunar și ar fi avut un comportament agresiv față de angajații societății, lovind cu piciorul ușa unui birou.

La data de 18.01.2021, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla într-o bancă din municipiul Sibiu, acesta ar fi scos un cuțit și ar fi adresat cuvinte jignitoare angajaților băncii, dar și clienților.

Apoi, la data de 16.06.2021, în timp ce se afla într-un alt magazin a agresat un angajat care l-a atenționat cu privire la obligativitatea purtării măștii de protecție.

A bătut un bărbat în curtea Catedralei Mitropolitane

La data de 16.02.2021, în timp ce se afla în curtea Catedralei Mitropolitane Sibiu, individul ar fi agrest un bărbat. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent pe toată suprafața corpului.

În urma cercetărilor, bărbatul a fost reținut joi pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările în dosar continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de la lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Deci ultima fapta de care este acuzat s-a intamplat in urma cu un an si jumatate in urma,si abia acum este arestat,iar Politia face o stire din asta! Excelent,operativitate maxima. ?‍♂️?‍♂️?‍♂️