trei incendii de vegetație stinse de pompieri în sibiu și mediaș
FOTO arhivă

Pompierii sibieni au stins trei incendii de vegetație în cursul zilei de miercuri, două dintre ele pe raza municipiului Mediaș, iar al treilea în municipiul Sibiu. 

Pompierii Detașamentului Mediaș au intervenit în cursul zilei de miercuri, pentru localizarea și lichidarea a două incendii de vegetație, pe raza municipiului Mediaș. „Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea acestora și astfel nu s-au produs pagube. A fost afectată o suprafață totală de aproximativ 7000 de mp”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

În jurul orei 20:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit cu o autospecială de stingere pe strada G. Topârceanu din municipiul Sibiu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație. Forțele ajunse la fața locului au constatat că incendiul se manifesta la un fond forestier și la vegetația uscată din interiorul fondului forestier pe o suprafața de aproximativ 500 mp. Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.  

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu