update o mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă la hamba - patru victime transportate la spital

Mai multe echipaje Smurd și ale ambulanței au intervenit, joi seara, în Hamba acolo unde o mașină de teren a căzut într-o râpă. Patru persoane au fost transportate la spital.

UPDATE

Echipajele SAJ Sibiu au transportat trei victime la spital. O femeie în vârstă de 21 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis și un traumatism de gambă, un bărbat de 27 de ani a suferit o plagă tăiată în zona fesieri, iar un bărbat de 66 de ani a ajuns la spital cu suspiciune de fractură membru superior. De asemenea, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 53 de ani conștient, care este suspect de pneumotorax și este transportat de urgență la UPU Sibiu.

update o mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă la hamba - patru victime transportate la spital update o mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă la hamba - patru victime transportate la spital

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa, urmând a fi stabilite condițiile și împrejurările in care s-a produs acest accident.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere, o autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD cu medic la un accident, pe raza localității Hamba, unde o mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă.

update o mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă la hamba - patru victime transportate la spital

”La locul intervenției s-au mobilizat și trei echipaje SAJ, dintre care un echipaj cu medic. Din primele informații patru persoane sunt implicate”, a declarat Sg. maj. Ștefan Andreea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

update o mașină de teren s-a răsturnat într-o râpă la hamba - patru victime transportate la spital

Victimele au reușit să iasă singure din mașină, astfel că nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Ultima oră

Comentariul meu