la numai 11 ani - o elevă din sibiu a participat la o expoziție internațională în georgia

Eva Nicoleta Csiki, elevă la Liceul de Artă din Sibiu, a participat cu două picturi la o expoziție internațională de artă din Tbilisi, capitala Georgiei. Ea a fost selecționată în urma unui concurs desfășurat online de organizatorul expoziției, First Wish Art Gallery.

Eleva sibiancă, în vârstă de 11 ani, a fost cel mai tânăr din cei 67 de artiști din nouă țări diferite (printre care China, India, Marea Britanie și România) care și-au prezentat lucrările în cadrul expoziției „Glimpse & Glance”, care a avut loc în perioada 30 iulie – 1 august. „E prima ei experiență la nivel internațional și a fost foarte încântată. A fost o oportunitate de care noi credem că am profitat din plin”, spune mama fetiței, Bianca Csiki.

Oportunitatea de participare la acest eveniment artistic de anvergură internațională a fost oferită de echipa de la galeria de artă First Wish Art Gallery. Eva a călătorit în Georgia împreună cu mama ei și cu Mihaela Ionescu, profesoara ei de pictură. A fost o expoziție cu temă la alegere, iar mica artistă a ales să se prezinte cu două picturi cu temă florală. Profesoara Evei, Mihaela Ionescu, a expus două lucrări cu temă muzicală.

Eva este elevă în clasa a V-a la Liceul de Artă din Sibiu. Ea și-a descoperit pasiunea pentru pictură în urmă cu 5 ani, iar părinții au susținut-o imediat ce au văzut că are înclinații spre artele plastice.

Citește și: O elevă de la „Arte”, la un prestigios concurs de pictură – Eva poate fi susținută de sibieni cu un like

Ultima oră

Comentariul meu