bărbat fără permis prins pe o motocicletă neînmatriculată pe calea cisnădiei
foto arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, miercuri seara, pe Calea Cisnădiei, o motocicletă care nu avea montat plăcuțe de înmatriculate. Cel care o conducea nu avea niciun document asupra lui, iar în urma verificărilor oamenii legii au constatat că nu avea permis de conducere. 

„La data de 3 august, în jurul orei 01:00, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit în trafic o motocicletă care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare. Bărbatul care o conducea nu deținea asupra sa niciun document de identitate și nici documentele de identificate ale motocicletei, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul are 43 de ani și nu deține permis de conducere necesar pentru a conducere motocicleta”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.

Ultima oră

Comentariul meu