video: un sibian care a aruncat mobilă pe o stradă din sibiu, amendat cu 20.000 de lei

Sibienii care aruncă deșeuri la întâmplare pe raza municipiului Sibiu trebuie să știe că riscă amenzi uriașe. Zilele trecute, un bărbat a fost sancționat cu suma colosală de 20.000 de lei fiindcă a aruncat mobila pe strada Tractorului din oraș. 

Reprezentanții Primăriei Sibiu au făcut public un clip video în care un cetățean este surprins în timp ce arunca mai multe obiecte de mobilier pe o stradă din municipiu. Omul nu a scăpat nepedepsit, fiindcă agenții de la Poliția Locală au reușit să-l prindă. Amenda pe care a primit-o este enormă.

„La finalul săptămânii trecute, un sibian a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce arunca mai multe obiecte de mobilier pe un teren de pe strada Tractorului. Polițiștii locali au reușit să-l identifice pe cel care a aruncat deșeurile în loc nepermis, acestuia urmând să i se aplice o amendă de 20.000 de lei!”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu pe pagina de Facebook.

Pe lângă aceasta, va avea de plată încă 200 de lei amendă, pentru că a folosit căruța pe drumurile municipiului Sibiu, fapt interzis prin reglementări.

Ultima oră

Comentariul meu