motociclist lovit de o mașină pe strada salzburg din sibiu
foto: arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit miercuri dimineața la un accident rutier produs pe strada Salzburg din municipiul Sibiu (DN7H), pe sensul de mers spre Aeroportul Internațional Sibiu. Un motociclist a fost lovit de o mașină.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că s-a produs o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din Agnita și o motocicletă condusă de un sibian de 33 de ani. „Autovehiculele erau conduse pe aceeași direcție de deplasare, respectiv A1 spre Aeroportul Internațional Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la spital conștient și cooperant. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic, în municipiul Sibiu la un accident rutier dintre o motocicletă și un autoturism. La fața locului, echipajul a acordat îngrijiri medicale motociclistului, un bărbat de aproximativ 34 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu conștient, policontuzionat, informează Sg. maj. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident.

Ultima oră

Comentariul meu