video: kim kardashian poartă încălțăminte creată de o româncă
Sursa Foto - Captură Euronews

Ancuța Sarca este românca cu care ne mândrim. Aceasta reciclează sneakerși folosiți și îi transformă în pantofi cu toc. Este stabilită la Londra, iar creațiile sale au ajuns în picioarele lui Kim Kardashian.

Ancuța Sarca, românca cu care ne mândrim

Aceasta se joacă pur și simplu cu materialele, iar rezultatele, modele unicat, îi dau pe spate de fiecare dată pe cei care o urmăresc, notează Euronews.

Colecția sa nouă, în parteneriat cu Nike cuprinde 100 de perechi unice, cu prețuri de pornire de aproximativ 6-700 de lire sterline. Dublu, la resell.

Cum a ajuns aici? Modelele inedite s-au viralizat în social media, iar numele Ancuței a apărut brusc pe lista Venedei Carter, stilista lui Kim Kardashian: ”Pentru orice pasionat de sneakerși, ca mine, pantofii Ancuței Sarca sunt foarte speciali. Tocurile sunt originale, sexy și fun”, a spus aceasta.

În 2020, Cher a postat, pe Twitter, o fotografie cu pantofii Ancuțăi și a stârnit rumoare în rândul urmăritorilor săi. I-a trimis-o româncei, care a povestit în Vogue că i-a trimis la rândul ei propuneri de design și a executat comanda, pe care supervedeta a plătit-o integral.

Colaborare cu Nike

Aceasta a colaborat în mod oficial cu Nike. Fiecare pereche pe care a creat-o este denumită după o mașină sport, Ferrari roșu sau Lamborghini negru.

Anul 2022 i-a adus ei și o nominalizare la premiile Andam Fashion Show, din Franța. Este o competiție pentru newcomers (n.r cei noi veniți în această industrie), cu premii de 50.000 de euro.

Ancuța a povestit că are o echipă mică în spate, iar câștigul financiar ar ajuta-o să se extindă.

Ea a făcut masterul în Cluj-Napoca, iar în timpul studiilor a mers de două ori pentru internship, în Londra, unde stă și în prezent.

Ultima oră

Comentariul meu