primăria sibiu, victima celui mai mare falsificator de bani din românia

Cel mai mare falsificator de bani din România a fost eliberat din închisoare este cercetat sub control judiciar. Se pare că bărbatul a escrocat peste 2.500 de părți, iar printre acestea se numără și Primăria Sibiu.

Procurorii DIICOT au reușit, în iunie 2020, să pună mâna pe cel mai mare falsificator de bancnote din plastic. Cu o imprimantă cumpărată din Belgia, Radu Theodor Croitoru ar fi reușit să reproducă peste 17.500 de bancnote de 100 de lei. Tipărite pe folie din plastic, banii falși erau așa de bine realizați, că au ajuns inclusiv în bancomate, scrie gândul.ro.

În dosarul întocmit de procurorii antimafia, există nu mai puțin de 2.549 de părți civile, printre care se numără și Unitatea Militară 0221 din cadrul Serviciului Român de Informații, Primăria Sibiu, Oficiul Național Registrul Comerțului, Sucursalele Regionale de Transport Feroviar de Călători de la Cluj și Constanța, Metrorex, CEC Bank, Universitatea Ovidius din Constanța și Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, Mega Image sau brandul Michael Kors.

Ultima oră

Comentariul meu