începe untold - mii de angajați mai și peste 600 de agenți privați de securitate vor fi prezenți
Sursa: Untold Festival

Începe Untold. Mii de angajați MAI și peste 600 de agenți privați de securitate vor fi prezenți, pentru a nu se repeta tragedia de la SAGA, unde un tânăr a murit din cauza drogurilor.

Mii de angajați ai MAI și 700 de agenți privați de securitate vor asigura ordinea la festivalul Untold, care începe joi la Cluj-Napoca. În incinta festivalului vor fi amplsate două spitale mobile. De asemenea, vor fi echipaje canine pentru detectarea substanțelor interzise.

Potrivit organizatorilor, mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor și ai Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță în toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, la cea de-a șaptea ediție Untold. În festival vor fi și aproximativ 700 de agenți de securitate privată.

De asemenea, în perimetrul festivalului vor fi amplasate două spitale mobile și 4 puncte de prim-ajutor. Autoritățile vor veni și cu echipaje canine pentru patrulare și pentru detectare de substanțe interzise și explozibili.

Organizatorii festivalului reamintesc că obiectele interzise în festival sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

„Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic”, anunță organizatorii.

Pentru desfășurarea festivalului, au fost impuse mai multe restricții de circulație în zona stadionului Cluj Arena.

„Pentru siguranţa participanţilor şi buna desfăşurare a festivalului Untold, autoritățile locale interzic accesul pietonilor în zona Sălii Polivalente, a stadionului Cluj Arena și în Parcul Central <Simion Bărnuţiu>, perimetrul restricţionării accesului fiind Aleea Stadion, str. George Coşbuc, de la intersecție cu str. Cardinal Iuliu Hossu până la intersecție cu Splaiul Independenței, str. Cardinal Iuliu Hossu, Splaiul Independenţei, de la Pod Garibaldi până la Pod Napoca, str. Cişmigiu şi str. Arany Janos de la numărul 17 până la numărul 21, de pe 2 august, ora 00:00, până pe 10 august, ora 7:00”, arată organizatorii.

Programul pentru ridicarea brățărilor de festival este următorul:
2-3 August, 14:00 – 22:00: Parcul Central (Opera Maghiară), pentru cei care au abonamente General Access, VIP și Day 1 Passes.
4-7 August, 14:00 – 05:00: Parcul Central (Opera Maghiară), pentru toate tipurile de bilete și abonamente.

În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul se face între orele 14.00 și 5.00.

Ultima oră

Comentariul meu