casa lui culiță sterp jefuită - se bănuiește că hoții sunt din sibiu

Casa lui Culiță Sterp a fost jefuită. Hoții i-au furat seiful cu peste 250.000 de euro. Acesta recompensează cu 25.000 de euro pe cei care vor prinde vinovații, care, potrivit prietenului său, Andrei Ciobanu, aceștia ar fi din Sibiu. Acesta suspectează de furt apropiații familiei Sterp.

„Este cineva cunoscut, cineva care și-a permis să intre în casă, cumva neobservat, pentru că dacă un vecin sau o altă persoană i-ar fi văzut, s-ar fi anulat misiunea lor. Totul a decurs, zic eu, la un anume risc.

Cu siguranță sunt niște cunoștințe, oameni care îi cunosc foarte bine familia și care au știut că Iancu cu mama Geta sunt plecați la mare, Getuța e unde e și Culiță la fel, nu are ce să caute în momentul ăla acasă. Eu știu o regulă. În general, când e vorba de mai mulți hoți, cineva se va sparge la un moment dat în figuri și îți vei da seama.

Oricum, e din zona lor de acolo, Hațeg, Sibiu. Cei care au furat banii, clar sunt săraci, dar la un moment dat se vor afișa.”, a declarat Andrei Ciobanu, prietenul lui Culiță Sterp, potrivit wowbiz.ro.

Ultima oră

Comentariul meu