video fc hermannstadt în colaps și sufocată de datorii - dani coman: “angajații sunt neplătiți din aprilie!”

La finalul meciului de la Mediaș, scor 1-1 cu FC Botoșani, președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a mărturisit faptul că oamenii de afaceri din Sibiu nu sunt alături de echipă.

Hermannstadt a promovat și a început sezonul cu rezultate onorabile, dar situația financiară continuă să fie extrem de delicată.

În această seară, la finalul meciului dintre Hermannstadt și FC Botoșani, Dani Coman, președintele clubului sibian, s-a prezentat la flash interviu și a demarat un discurs-manifest, în care a cerut implicare din partea autorităților locale și a oamenilor de afaceri din Sibiu, relatează gsp.ro

„Am sperat că, odată cu promovarea, lucrurile se vor schimba în bine. Din păcate nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceleași probleme ca înainte. Atunci mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu?

De ce la alte echipe, în alte județe, precum Buzău, Argeș, Iași, Cluj, se pot finanța echipele de către primării, și la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanță, să ne spună și nouă să ne luăm bagajele și să plecăm!

Efectiv îmi e rușine să intru în vestiar. Am creat o echipă de jucători care mare caracter alături de Radu Neguț și de Măldărășanu, jucători care n-au comentat vreodată, indiferent unde s-au antrenat, că a fost ploaie, vânt sau zăpadă.

Am ajuns să le spunem în fiecare săptămână că așteptăm banii din drepturile TV ca să le dăm banii. Dacă nimeni nu vrea să vorbească la club și nu vrem să supărăm oamenii, atunci eu vreau să-i supăr pe toți. Pe toți oamenii de afaceri din Sibiu, autoritățile locale, pe toată lumea!

Vreau să se supere pe mine că spun lucrurile astea, dar să ajute echipa. Nu este echipa lui Dani Coman. Dani Coman a venit la Sibiu, și-a îndeplinit obiectivul de a promova echipa, dar este echipa sibienilor, nu a mea”, a precizat Coman la Prima Sport.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Voi credeati ca ciobanii sibieni care sint in conducerea clubului sunt mai buni decat ciobanul suprem? Branza de Sibiu pute mai tare ca aia de la capitala !!