prognoza meteo pe două săptămâni - vom avea câteva nopti răcoroase la sibiu

Vremea va continua să fie călduroasă pe parcursul primelor două săptămâni ale lunii august, cu un regim pluviometric în general deficitar în majoritatea regiunilor, dar vor exista intervale în care probabilitatea de apariţie a averselor va creşte după 7 – 8 august, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 1- 14 august.

În Transilvania, în prima săptămână a intervalului, vremea va fi într-un proces de încălzire treptată, devenind călduroasă în vestul şi sud-vestul regiunii, cu medii ale temperaturii maxime în creştere de la 29 de grade la 34 grade, relatează observatornews.ro

Primele nopţi vor fi relativ răcoroase, în special în depresiuni (minime de 9 – 14 grade), apoi şi valorile nocturne vor mai creşte. În a doua săptămână de prognoză, valorile termice vor fi în uşoară scădere, cu temperaturi în jurul celor climatologic specifice, cu diurne de 27 – 30 de grade şi nocturne de 11 – 16 grade.

În prima parte a perioadei de referinţă doar izolat vor fi posibile ploi slabe, însă din 7- 8 august va creşte probabilitatea pentru averse locale, dar şi pentru celelalte manifestări de instabilitate atmosferică.

Ultima oră

Comentariul meu