the rose anghel damian2
Sursa Foto - SpyNews

Frumoasa Theo Rose (24 de ani) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul celebrului Nea’ Mărin. Se pare că aceasta formează un nou cuplu cu Anghel Damian, în vârstă de 30 de ani, care este regizorul noului serial de la PROTV „Clanul”. Frumoasa cântăreață joacă și ea în acest serial. Potrivit cancan.ro, se pare că aceasta s-a despărțit de Alex, iar Damian de Lia Bugnar, cu care era împreună de ceva timp.

Până de curând, Theo Rose apărea fericită alături de iubitul ei, Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Aveau o relație fericită de cinci ani de zile, însă ea nu fusese cerută în căsătorie, nici nu se gândeau să facă acest pas, notează libertatea.ro.

foto: theo rose s-a despărțit de nepotul lui nea' mărin - formează un cuplu cu șeful ei de la filmări

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, spunea vedeta pentru VIVA!.

Anghel Damian se iubea de ceva timp cu actrița Lia Bugnar. Diferența de vârstă dintre cei doi e de 23 de ani, dar acesta afirma că nu contează asta: „Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a declarat Anghel Damian în urmă cu ceva vreme în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Acum, Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, iar Anghel Damian de Lia Bugnar. Cântăreața și actorul s-au apropiat foarte mult și formează cel mai nou cuplu. Theo Rose a fost văzută când pleca de la apartamentul regizorului împreună cu acesta, sărutându-se pătimaș.

Mai mult decât atât, Theo Rose joacă în serialul „Clanul” ce va fi difuzat la PRO TV și este regizat de Anghel Damian.

Ultima oră

Comentariul meu