accident pe calea dumbrăvii - femeie de 52 de ani lovită de mașină pe trecere

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit luni dimineață la un accident produs pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu. 

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că un conducător auto (bărbat de 38 de ani din Sibiu) ar fi accidentat un pieton, mai precis o femeie de 52 de ani din Roșia. Accidentul s-a produs în zona unei treceri pentru pietoni.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spital conștient și cooperant.Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident.

”SAJ SIBIU, a intervenit de urgenta cu echipaj de tip C ,in Sibiu pe Cl Dumbravii la un accident rutier. Un autoturism a lovit o femeie de 52 ani ,pe trecerea de pietoni .
În urma accidentului, femeia a suferit un traumatism toracic și traumatisme de membre,superior și inferior drept. Victima a fost transportata la UPU în stare stabila. ” transmite SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu