foto turist român dat în urmărire de poliția din grecia - a spart geamurile unui autoturism

Un turist român a fost dat în urmărire de poliția din Grecia după ce a spart geamurile unui autoturism. Românul, nervos că o mașină cu numere de Grecia l-a blocat în parcare, bărbatul s-a răzbunat.

O noapte de distracție s-a încheiat cu intervenția polițiștilor. După ce a participat la o petrecere, un român a descoperit că mașina sa fusese blocată în parcare de un alt autoturism. S-a întâmplat în Thassos, în fața unui club de noapte, relatează impact.ro

În cele din urmă, după ce a făcut mai multe manevre, ajutat și de unul dintre paznicii localului, șoferul a reușit să iasă, însă în loc să își vadă de drum, a decis să se răzbune pe persoana care și-a lăsat autoturismul, care avea numere de Grecia, în calea sa. Orbit de furie, bărbatul a spart geamurile mașinii, apoi a plecat.

Când și-a găsit vehiculul vandalizat, proprietara, originară din Grecia, dar care venise și ea în vacanță în Thassos, a sesizat forțele de ordine și justiția.

„Aceşti oameni care vin în vacanţă în Thassos trebuie să ştie că nu pot face ce vor, numai pentru că s-au înfuriat”

foto turist român dat în urmărire de poliția din grecia - a spart geamurile unui autoturism

În ciuda faptului că a reușit să plece de la fața locului fără să fie prins, românul nu are șanse prea mari să scape fără pedeapsă, în condițiile în care atât Poliția cât și Coasta de Gardă au numărul de înmatriculare al mașinii sale și au început deja să facă numeroase controale pe feriboturile care părăsesc insula.

„Aceşti oameni care vin în vacanţă în Thassos trebuie să ştie că nu pot face ce vor, numai pentru că s-au înfuriat”, a spus ea.

Din primele informații, ar fi vorba despre o mașină închisă la culoare înregistrată la noi în țară.

Grecia rămâne în topul destinațiilor de vacanță preferate de români și în acest an, transmite Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT).

Reprezentanții ANAT au precizat că turiștii aleg mai cu seamă Halkidiki, Riviera Olimpului, Paralia Katerini, Thassos, Rhodos, Creta, Skiathos, Mykonos, Zakynthos, Corfu, Lefkada.

Cele mai solicitate destinații din rândul statelor mediteraneene, în afară de Grecia, de români sunt: Turcia, Egipt, Italia, Spania, Croaţia, Muntenegru, Franţa, Malta, Tunisia şi Cipru.

Ultima oră

Comentariul meu