avarie majoră în sibiu - mai multe zone din oraș, fără curent electric

Mai multe zone din municipiul Sibiu au rămas, luni, fără curent electric. Defecțiunea tehnică a fost una majoră, astfel încât jumătate de oraș a fost afectat din cauza lipsei alimentării cu energie electrică. Echipele Electrica sunt în teren și lucrează pentru a remedia problema.  

Încă de la ora 14:30, jumătate de Sibiu a rămas fără curent electric. Gospodăriile sibienilor nu au mai fost alimentate cu energie electrică. Reprezentanții Electrica Transilvania Sud spun că mai multe zone din oraș au fost afectate.

Printre zonele unde au apărut probleme în alimentarea cu energie electrică se numără: Șoseaua Alba Iulia, Bulevardul Victoriei, strada I. Rațiu, strada Dealului, zona cartierului Ștrand între străzile Vasile Cârlova, Ștrandului și Maramureșului, zona cuprinsă între străzile Mihail Kogălniceanu, Pedagogilor, Metalurgiștilor, Lemnelor și Râului. 

„A fost vorba despre o chestiune tehnică mai complicată. Echipele sunt în teren și lucrează pentru a lichida această defecțiune. În aproximativ 20-30 de minute (n.red.: ora 17:30) se vor realimenta utilizatorii. Defecțiunea a apărut în jurul orei 14:30, iar numărul utilizatorilor afectați a fost destul de mare”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al Electrica Sud Brașov. 

Potrivit reprezentanților Electrica, la ora 17:10 mai erau doar două Posturi de Transformare fără tensiune, unde se lucra pentru remedierea defecțiunilor.

Ultima oră

Comentariul meu