șoferi sub influența alcoolului prinși la jina și pe strada cristian
foto: arhivă

Doi șoferi sub influența alcoolului au fost prinși de oamenii legii, sâmbătă. Un șofer din Jina, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost prins de polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat, sâmbătă, în jurul orei 23:00.

„La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23,00, pe raza comunei Jina, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilometru a avut drept rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un alt șofer a fost prins sub influența alcoolului, sâmbătă, la aceeași oră, pe strada Cristian, din Sibiu. Șoferul avea 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 „În jurul orei 23,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cristian de către un localnic în vârstă de 48 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu