de ce tottenham are cea mai bună fereastră de transferuri de până acum

Tottenham Hotspur are una dintre cele mai bune ferestre de transferuri din istoria clubului, iar asta este marele merit al italianului Antonio Conte. Spurs avea nevoie de întăriri în această vară și cu siguranță ele au venit. Înainte de finalul sezonului, existau mari semne de întrebare privind viitorul managerului italian în Londra. Se știe că Conte nu acceptă ca patronii să nu îi facă pe plac și că va pleca la cea mai mică nemulțumire, așa cum a făcut de altfel și la Inter Milano, echipă cu care tocmai câștigase titlul în Italia.

Nu se știa dacă patronatul lui Tottenham va fi dispus să investească în această vară, însă iată că au făcut-o și chiar într-un mod inteligent, care va aduce mari progrese la echipă. Drept urmare, Tottenham este una dintre echipele care vor fi mai puternice la startul stagiunii viitoare. Dacă te interesează pariurile sportive online, poți să pui liniștit că Spurs va prinde top 4 pentru că lotul arată foarte bine în acest moment. 

 

De ce Tottenham a făcut cele mai bune transferuri în această vară. Care sunt piesele de bază care au ajuns la Londra

  1. Ivan Perisic

Fără îndoială un transfer extrem de inspirat, practic ceea ce aduce Perisic este siguranță. Conte îl știe pe croat încă de pe vremea când îl antrena la Inter, iar Perisic are o mare experiență când vine vorba de câștigat trofee. Cu siguranță că flancurile vor fi de acum înainte mult mai bine acoperite iar stilul de joc al croatului se mulează la perfecțiune cu dorințele lui Conte. Așdar iată un transfer făcut ca la carte de Spurs și cu siguarnță că sosirea lui Perisic îi va aduce pe londonezi din ce în ce mai aproape de marile echipe din Anglia și chiar Europa.

  1. Richarlison

Brazilianul a demonstrat la Everton că este unul dintre cei mai valoroși jucători din Premier League și dacă ne gândim că Tottenham îi mai are în lot Son și pe Harry Kane, atunci puterea ofensivă a celor de la Spurs este motiv de serios de îngrijorare pentru orice defensivă din campionatul englez. Richarlison este capabil de curse excelente, pase creative și finalizări impecabile care vor destabiliza orice apărare. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de calitățile sale pentru că asta nu va face decât să aducă și mai multe probleme. 

  1. Yves Bissouma

După ce în iarnă mijlocul a fost întărit oricum cu Kulusevski și Bentancur, acum este momentul ca și partea defensivă să fie betonată. Un mijlocaș la închidere cu calitatea lui Bissouma este rar, iar faptul că Spurs l-au transferat atât de rapid arată că sunt serioși în ceea ce privește obiectivele din sezonul viitor.

Pare greu de crezut în aceste condiții că Antonio Conte ar avea ceva de reproșat conducerii și ne putem aștepta la o echipă extrem de puternică a lui Tottenham în sezonul care va începe. Cu un lot mult mai puternic și cu unul dintre cei mai buni antrenori din lume, Spurs va crea probleme serioase.

 

Ultima oră

Comentariul meu