video: bărbat surprins când se masturba la scara unui bloc din turnișor - „e o zonă plină de copii”

Un individ a fost surprins de o femeie în timp își auto-satisfăcea nevoile sexuale, dis-de-dimineață, la scara unui bloc din cartierul Turinișor din Sibiu. Aceasta a chemat imediat poliția în speranța că va fi prins, însă omul a reușit să fugă. Soțul acesteia spune că zona este „plină de copii” și nu îi convine ca fiica și soția lui să vadă asemenea acte. 

Totul s-a întâmplat joi dimineața, în jurul orei 08:30. Bărbatul povestește că soția lui a parcat mașina și a vrut să coboare. Când s-a uitat către blocul unde locuiesc, a văzut un individ, chiar în fața scării, care se masturba. „Soția a parcat mașina și, la scara blocului unde locuim, pe Aleea Pajiștei, un domn la vreo 30-40 de ani, îmbrăcat bine, cu masca pe față, stătea și se masturba. A văzut că e filmat și a fugit printre blocuri. Soția a plecat din parcare și l-a văzut din nou pe individul respectiv. Când a văzut mașina, a luat-o la fugă printre blocuri, între Aleea Pajiștei și Strada Iasomiei. A încercat soția cu mașina să îl urmărească, dar l-a pierdut”, povestește sibianul.

Între timp, femeia a sunat și la poliție pentru a anunța incidentul. Au început căutările, însă individul a reușit să scape. „A venit și poliția să îl caute, dar nu l-au mai găsit. Am depus și o plângere la poliție. Este un cartier plin de copii și nu mi-e totuna să iasă nevasta cu copila afară și să îl vadă pe individ”, spune sibianul. 

Bărbatul spune că este pentru prima dată când vede un individ când se masturbează în această zonă. În ultimii ani, mai multe persoane au sesizat autoritățile de prezenta onaniștilor, atât în parcuri, cât și în zona blocurilor sau pe străzi aglomerate.

Ultima oră

Comentariul meu