soția lui buhnici și-a închis contul de facebook după ce a atacat o femeie supraponderală care făcea poze la mare

Imediat după scandalul provocat de George Buhnici prin declarațiile sale referitoare la femeile cu vergeturi, internauții au sărit pe soția sa, Lorena Buhnici, după ce aceasta a atacat o femeie supraponderală care făcea o serie de poze pe plajă. „Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI – VIDEO: Derapaj al lui George Buhnici: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Aş vrea ca pielea voastră să nu aibă vergeturi”

În urma întregului hate pe care și l-a luat, Lorena Buhnici se pare că și-a închis contul de Facebook. Mai mult, se pare că aceasta a limitat și publicarea comentariilor la postările sale de pe Instagram.

De asemenea, reamintim că, în urma întregului scandal, se pare că BCR, unul dintre sponsorii cu care lucrază Buhnici s-a retras din parteneriatul încheiat cu el.

„Situaţia din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noştri, George Buhnici, ne-a pus în poziţia de a reacţiona la acest derapaj.
Am respins şi vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism şi discriminare în limbajul public.
Totuşi, am crezut şi credem în a doua şansă, nu în execuţii sumare, în piaţa publică.
Continuăm să credem că orice greşeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greşit.
Adevărul simplu spus este ca am aşteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulţi ani) poziţia lui la reacţia publicului şi, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educaţie împotriva discriminării şi sexismului.
Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile.
L-am anunţat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.
Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă şi nuanţă, implicită sau explicită”, a informat BCR.

Ultima oră

Comentariul meu