sibianul beat care a condus cu peste 100 km/h în mediaș și a făcut accident, arestat preventiv 
FOTO: arhivă

Bărbatul din Copșa Mare care a condus băut, fără permis de conducere, rulând cu peste 100 km/h în Mediaș, care a fugit de poliție și a făcut accident a fost arestat preventiv. 

„La data de 21 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Mediaș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul auto în vârstă de 26 de ani, din Copșa Mică, implicat în accidentul rutier produs la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 02,30, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cursul zilei de 22 iulie, procurorul de caz a înaintat instanței propunerea de arestare preventivă a șoferului pentru 30 de zile, propunere acceptată de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș. Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Vă reamintim că, în noaptea de 18 iulie, în jurul orei 02:30, în municipiul Mediaș, pe strada Gării, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au observat un autoturism care circula cu viteza de 105 km/h. S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoturismului în cauză, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea. La câteva străzi distanță, conducătorul auto a făcut accident, lovind un autoturism de pe contrasens. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că acesta era beat și nu avea nici permis de conducere. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu