acord de parteneriat local - sibiul urmează să aibă o nouă platformă culturală și educațională pe strada bastionului

Primăria Sibiu intenționează să dezvolte, în parteneriat cu Consiliul Județean și Muzeul  ASTRA, o nouă platformă culturală și educațională pe strada Bastionului.

Pe ordinea de zi a viitoarei ședințe a Consiliului Local, programată înainte de sfârșitul lunii iulie, figurează o hotărâre de aprobare a acordului de parteneriat între judeţul Sibiu, Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi municipiul Sibiu, în vederea realizării în comun a proiectului „Centrul ASTRA pentru educaţie prin valorificarea ansamblului situat pe „.

Proiectul propune, în esență, dezvoltarea unei platforme culturale, educaționale și turistice prin valorificarea unei zone de aproximativ 4000 mp care cuprinde terenuri şi clădiri aflate în proprietate publică a județului Sibiu și sunt administrate de Muzeul ASTRA. Zona include, de asemenea, zidul de apărare de pe strada Bastionului, care se află pe domeniul public al Municipiului Sibiu.

În zona respectivă, situată peste drum de Colegiul Național ”Octavian Goga”, se află Complexul de Servicii Comunitare Prichindelul.

 

Ultima oră

Comentariul meu