incendiu într-un apartament din sibiu - proprietarul a uitat o oală pe foc
foto: arhivă

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament de pe strada Siretului din Sibiu. Proprietarul a uitat o oală pe foc. Acesta a avut nevoie de îngrijri medicale, însă a refuzat transportul la spital. 

„În jurul orei 08:50, un apel pe numărul unic de urgență 112, semnala faptul că pe strada Siretului, iese fum pe geamul unei bucătării. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Pompierii militari ajunși acolo au constat că incendiul se manifesta în bucătărie la o oală uitată pe aparatul de gătit, iar apartamentul era inundat cu fum.  Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 22 de ani, evacuat din apartament. Acesta era conștient și a refuzat transportul la spital. 

În urma incendiului din cauza efectelor incendiului bucătăria a fost afectată și a fost deteriorat mobilierul și un aparat electrocasnic. „Cauza de izbucnire a incendiului stabilită a fost aparat de gătit nesupravegheat”, mai spune Ștefan. 

Ultima oră

Comentariul meu