un nou trend la sibiu pentru darul de nuntă - voucherele de vacanță și cardurile cadou
Sursa: Claudiu Boghină

Voucherele de vacanță și cardurile cadou la magazinele pentru casă sunt noul trend în ceea ce privește darul de nuntă. Mulți sibieni preferă să facă cadou mirilor în ultima perioadă un card cadou, prin care aceștia își pot achiziționa electrocasnicele sau materialele pentru casă pe care și le doresc.

Voucherele de vacanță și cardurile cadou reprezintă o variantă convenabilă atât pentru cei ce le oferă, cât și pentru cei ce le primesc, deoarece pot fi încărcate cu orice sumă și cu ajutorul lor poate fi achiziționat orice produs sau serviciu, în funcție de preferințele beneficiarului.

Vouchere de vacanță de la 1000 la 4000 de lei   

„Avem vouchere speciale care se oferă de obicei ca dar de nuntă – se achită o sumă în avans și posesorul poate să o folosească. Aceste vouchere sunt oferite în special de firme, mai puțin de persoanele fizice.  Dacă persoana căreia îi este oferit cardul dorește să achiziționeze ceva mai scump se poate achita diferența. De obicei, persoana care vrea să facă acest cadou se interesează care ar fi costurile unui sejur și ia un voucher cu o sumă care să acopere aceste costuri. Se pot achiziționa vouchere în funcție de bugetul fiecărei persoane, sunt vouchere și de 1000 de lei, și de 4000 de lei. Cele mai căutate destinații sunt cele cu plecare din Sibiu, cum ar fi Turcia, Grecia și Egipt. Vara este o cerere mai mare pentru astfel de sejururi fiind sezonul estival, sunt și persoane care preferă litoralul românesc, dar și cei care preferă sejururile în afară, cererea este echilibrată”, spun reprezentanții EXIMTUR Sibiu.

un nou trend la sibiu pentru darul de nuntă - voucherele de vacanță și cardurile cadou

Cardurile cadou – de la minim 50 de lei 

„Există carduri care se pot încărca cu sume de minim 50 de lei, aceste carduri sunt instrumente de plată pe care pot folosi clienții. Minimul sumei care poate fi încărcată pe card este 50 de lei, nu există un maxim, pot fi încărcate cu orice sumă, iar clienții pot cumpăra orice produse cu ele. Cardurile sunt valabile un an de la data încărcării și se pot cumula”, spune Lomnășan Ilie, angajat al Flanco Sibiu.

Acesta menționează, totodată, că cererea de carduri cadou este constantă, lunar fiind vândute aproximativ 10 carduri. Sumele între care se încadrează majoritatea acestora sunt cuprinse între 500 și 2000 de lei, spune Lomnășan. „Cele mai căutate produse care se achiziționează cu ajutorul lor sunt electrocasnicele – foarte multe televizoare, mașini de spălat și produse de bucătărie, în mare produsele potrivite pentru o casă nouă”, adaugă acesta.

Vouchere între 50 și 500 de lei la magazinele pentru casă

La magazinele cu articole pentru casă, mirii își pot alege materialele pentru renovarea sau utilarea locuinței. Această variantă are multe avantaje pentru miri, deoarece multe cupluri aleg să investească în locuință mare parte din banii primiți la nuntă. În același timp, cardurile pe care mirii le primesc drept dar de nuntă îi ajută să-și aleagă după bunul plac materialele sau obiectele de care au nevoie.

un nou trend la sibiu pentru darul de nuntă - voucherele de vacanță și cardurile cadou

„Cardurile cadou pot avea valoarea de 50, 100, 200 sau 500 de lei. Pot fi achiziționate din magazin și apoi se pot face cadou. Avem multe cereri în acest sens în ultima perioadă, sunt multe persoane care cumpără carduri cadou și le oferă ca dar de nuntă. Pot fi cumulate, majoritatea cumpără mai multe”, spun reprezentanții Nobila Casa Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu