Restricții în trafic pentru Red Bull Romaniacs - Se închide giratoriul de pe Constituției

Cea de-a XIX-a ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs se va desfășura în perioada 26-30 iulie în Sibiu. Evenimentul reunește sportivi din peste 50 de țări, de pe toate continentele. Astfel, vom avea parte de câteva restricții în trafic.

Competiția va debuta marți, 26 iulie cu bine-cunoscutul Prolog care va avea loc pe bulevardul Corneliu Coposu. Pentru buna desfășurare a evenimentului se impun anumite restricții privind circulația și parcarea pe această arteră. Astfel:

Circulația pe b-dul Corneliu Coposu se închide:

  • În perioada 23 iulie, ora 18.00 – 25 iulie, ora 23.30, pe tronsonul cuprins între străzile Berăriei și Independenței. Străzile Berăriei și Independenței vor rămâne deschise circulației. Accesul spre Parcarea Teatrului de pe b-dul Coposu dinspre Piața Unirii va fi posibil pe o singură bandă de circulație.
  • În perioada 25 iulie, ora 23.30 – 27 iulie, ora 6.00 se va închide integral, între giratoriul de pe strada Constituției și cel din Piața Unirii. Riveranii vor avea totuși acces către proprietăți, pe o bandă de circulație.

Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, pentru a evita blocajele, transmite Primăria Municipiului Sibiu într-un comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu