cauza accidentului de la nocrich - șoferul ar fi ațipit la volan - un om e în comă

Patru persoane au fost lovite, luni după-amiază, de o mașină în localitatea Nocrich. Una dintre victime a fost rănită grav, fiind transportată în comă la Spitalul Județean din Târgu Mureș cu un elicopter SMURD. Se pare că accidentul s-a produs din cauză că șoferul ar fi ațipit la volan. 

Accidentul rutier de la Nocrich de luni a fost produs de un șofer în vârstă de 68 de ani. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pentru a stabili dacă s-a urcat băut la volan, însă rezultatul a fost negativ. Omul a mărturisit că, „pentru o fracțiune de secundă”, a ațipit, potrivit stirileprotv.ro.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Oamenii se aflau pe un podeț în momentul impactului violent și curățau șanțurile, fiind angajați de primărie. Trei dintre cele patru persoane acroșate au fost rănite, unul dintre muncitori intrând în comă. El a fost dus cu elicopterul în Târgu Mureș la spital, unde se află și în prezent pe secția ATI.

Fratele acestuia a povestit, pentru Ora de Sibiu, că Nicu, bărbatul rănit, are multiple leziuni la nivelul capului, iar medicii sunt rezervați. DETALII AICI.

Ultima oră

Comentariul meu