teribiliștii care s-au urcat pe o mașină aflată în mers sunt căutați - dacă îi cunoașteți, anunțați poliția

Polițiștii îi caută pe indivizii care s-au urcat pe o mașină aflată în mers la finalul lunii iunie. Aceștia au fost suprinși într-o filmare realizată în zona sediului vechi al primăriei în timp ce se cocoțau pe plafon. Oamenii legii au verificat imaginile de supraveghere din zonă, însă nu au reușit să identifice numărul de înmatriculare al autoturismului. Aceștia cer ajutorul cetățenilor. 

Doi indivizi au fost filmați, la finalul lunii trecute, în timp ce se cocoțau pe o mașină aflată în mers în zona centrală a Sibiului. Aceștia au ieșit pe geamurile din spate, după care s-au urcat pe plafon. Cel care conducea autoturismul și-a continuat drumul liniștit. Polițiștii au văzut imaginile, iar teribiliștii, dar și conducătorul auto, sunt căutați pentru a fi trași la răspundere.

VEZI AICI VIDEO CU TERIBILIȘTII COCOȚAȚI PE PLAFON

„La nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-au efectuat verificări în vederea identificării autoturismului și persoanelor în cauză. Au fost vizionate imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video stradală, însă fără a putea fi identificat numărul de înmatriculare al autovehiculului”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii îi caută în continuare și cer ajutorul sibienilor pentru a-i identifica. „În acest context, cei care pot oferi informații utile în vederea identificării autovehicului și persoanelor în cauză se pot adresa Biroului Rutier Sibiu, la telefon 0269/208480”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu