sibienii preferă să petreacă luna de miere în afara tării - „cele mai căutate destinații sunt turcia și grecia”

Luna de miere este, pentru cei proaspăt căsătoriți, un moment de relaxare, o pauză de la agitația urbană, pe care o petreci alături de persoana iubită. Printre cele mai căutate destinații turistice de cuplurile din Sibiu sunt Turcia, Grecia, dar și destinațiile exotice îndepărtate precum Maldive și Republica Dominicană.

Cea mai căutată destinație în acest an, dar și cea mai recomandată de către agențiile de turism din Sibiu este Turcia, prețurile începând de la 900 de euro.

Turcia și Grecia – în topul preferințelor clienților

„Cele mai căutate destinații de vacanță anul acesta sunt Turcia, Grecia, Egipt. Una dintre locațiile preferate de clienți este Skiathos, Grecia, fiind cu plecare directă din Sibiu, sâmbăta, această ofertă fiind valabilă până în septembrie. Cuplurile preferă destinațiile cu plecare din Sibiu, pentru Turcia prețurile încep de la 900 de euro pentru două persoane, oferta include cazarea, fără masă, pentru 7  nopți. Pentru Skiathos prețurile încep de la 400-500 euro. Pentru cei care preferă destinațiile cu plecare din afara Sibiului sunt mai multe oferte, pentru Grecia sunt mai multe insule disponibile, iar prețurile încep de la 1885 euro”, spune Codruța Jold, manager al agenției de turism Aerotravel Sibiu.

sibienii preferă să petreacă luna de miere în afara tării - „cele mai căutate destinații sunt turcia și grecia”

Reprezentanții agenției de turism Tramp Travel recomandă, de asemenea, în acest sezon, destinațiile precum Turcia și Grecia, iar în timpul iernii Egiptul.

„Ofertele diferă în funcție de perioadă, pentru Turcia prețurile încep de la 970 de euro pentru două persoane și pot ajunge la 1500, 2000 sau 3000 de euro, aceste oferte incluzând zborul, cazarea și masa all inclusive.

Pentru Grecia, ofertele încep de la 700 de euro doar cazare și zbor cu plecare din Sibiu, pentru Skiathos ofertele sunt in jur de 900 de euro fără masă. Depinde de sezon, pe timpul iernii cea mai căutată destinație este Egiptul”, spun angajații agenției  Tramp Travel din Sibiu.

sibienii preferă să petreacă luna de miere în afara tării - „cele mai căutate destinații sunt turcia și grecia”

Ultima oră

Comentariul meu