Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă noaptea – Cei doi au stat la coadă în Las Vegas împreună cu alte patru cupluri

Povestea cuplului ”Bennifer” a început acum mai bine de 20 de ani. S-au cunoscut în decembrie 2001 pe platourile de filmare ale comediei romantice ”Gigli” și s-au logodit un an mai târziu, în noiembrie 2002. Au amânat nunta până în septembrie 2003, din cauza ”atenției media excesive”. Petrecerea de nuntă nu a mai avut loc, iar în ianuarie 2004 au rupt logodna și s-au despărțit.

În aprilie anul trecut, cei doi au început să se întâlnească din nou, iar în aprilie anul acesta Ben a cerut-o de soție din nou pe Jennifer, în timp  ce ea făcea o baie cu spumă. ”M-a luat complet pe nepregătite. L-am privit în ochi, zâmbind și plângând în același timp, încercând din răsputeri să înțeleg că după 20 de ani se întâmplă din nou toate astea”, spune J. Lo.

Citește și povestea Povestea pantofilor din Sibiu purtați de Jennifer Lopez

Actrița spune că la ceremonia de sâmbătă noaptea, pentru care au stat la coadă împreună cu alte patru cupluri, ea a purtat o rochie dintr-un film vechi, iar el o jachetă din dulap. ”Abia am ajuns la capelă, puțin înainte de miezul nopții. Au fost drăguți, au rămas câteva minute peste program și ne-au lăsat să facem poze într-un Cadillac decapotabil pe care l-a folosit o dată Elvis Presley. Ne-am citit jurămintele în capelă și ne-am dat unul altuia inelele pe care o să le purtăm tot restul vieții. Până la urmă a fost cea mai bună nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina”, declară Lopez.

Ultima oră

Comentariul meu