Cadavru găsit în Olt la Călimănești - Bărbatul nu a fost identificat

Un cadavru a fost găsit, luni după-amiază, în râul Olt, pe raza localității Călimănești. Echipajele din cadrul ISU Vâlcea s-au deplasat cu bărcile pentru a-l scoate din apă. 

UPDATE

La fața locului au ajuns și polițiștii care au început cercetările. Ei au fost sesizați că pe Olt se află trupul unei persoane. „Polițiștii din Călimănești au fost sesizați cu privire la faptul că pe râul Olt se află o posibilă persoană înecată. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, urmând să se stabilească identitatea acestuia. Echipaj Smurd a declarat decesul persoanei în cauză, ulterior aceasta fiind transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, informează reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment și pentru a lua măsurile legale care se impun.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii au anunțat că au descoperit o persoană care plutește pe Olt în zona barajului de la Călimănești. „O persoană plutește pe râul Olt, în localitatea Călimănești, amonte baraj Călimănești, posibil să fie înecată. Se deplasează un ISUZU cu o barcă, un ofițer și doi subofițeri de la GI Râmnicu Vâlcea”, anunță Ion Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Cadavru găsit în Olt la Călimănești - Bărbatul nu a fost identificat

Persoana a fost scoasă din apă și este decedată, cadavrul aflându-se în stare de putrefacție. Este vorba despre un bărbat care nu a fost încă identificat. Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu