video: haos la electric castle - festivalierii au așteptat și cinci ore autobuzele către casă

Anul acesta a fost un haos adevărat la Electric Castle. Festivalierii au fost nevoiți să aștepte și cinci ore autobuzele către casă. Organizatorii EC au luat decizia de a renunța la banda de prioritate pentru autobuze, după ce festivalierii au așteptat dimineață ore bune pentru a urca în autobuzele care trebuiau să îi aduc la Cluj-Napoca. Din cauza cozilor de la autobuze, mulți tineri au luat-o pe jos spre gară și au luat trenul spre Cluj, bineînțeles, provocându-se aglomerație și acolo.

Foarte mulți petrecăreți spun că au fost nevoiți să aștepte și cinci ore pentru a prinde un loc în autobuz. Organizatorii spun, la rândul lor, că oamenii trebuie să se înarmeze cu răbdare penrtru că infrastructura nu permirte să se facă mari modificări, scrie cluj24.

65.000 de oameni la Electric Castle

Vineri, 15 iulie, au fost în jur de 65.000 de festivalieri. Aceștia au fost rugați să nu vină cu mașinile la Bonțida, pentru a nu îngreuna circulația. Cei mai mulți au luat autobuzul, dar drumul de întoarcere a fost un adevărat coșmar.

Organizatorii au transmis un punct de vedere privind această situație și au precizat că vor renunța la îmbarcările prioritare.
„Recunoaștem că timpul petrecut la cozi poate fi dificil. Și uneori este clar că nasol.

De asemenea, știm că majoritatea dintre voi doriți să mergeți acasă cam în același timp și facem tot posibilul pentru a eficientiza fluxul, dar există ore de vârf care încă ne dau bătăi de cap. Am observat erorile și vom încerca să le rezolvăm după cum urmează:

  • Renunțăm la banda prioritară
  • Lucrăm cu autoritățile pentru ca traficul să fie cât mai fluid posibil. Rutele alternative sunt luate în considerare
  • Lucrăm la optimizarea procedurii de îmbarcare în autobuz. Vom crește ritmul de îmbarcare, prin redirecționarea traficului pe strada conectată la stația de autobuz.
  • De asemenea, puteți ajuta cumpărând biletul din timp. Semnalul telefonului poate deveni dificil atunci când sunt mulți oameni în același loc”, au transmis organizatorii Electric Castle.

Aceștia au mai precizat că, totuși, sunt puține lucruri pe care infrastructura le permite.

Așa că participanții la festival sunt rugați să își planifice călătoria astfel încât să plece mai devreme din oraș, și să evite să se grăbească spre autobuze imediat după ce spectacolele de pe scena principală se termină.

„Suntem la țară. Într-un sat mic. Vă rugăm, aveți răbdare cu noi”, au mai transmis organizatorii.

@alexandra.dulceneea Razboi #electricastle #cfr #foryou #fy #foryoupage ♬ elevator music meme song (TRAP) – Mister Ethan

Ultima oră

Comentariul meu