accident la mediaș - un șofer nu a acordat prioritate - trei persoane au ajuns la spital
foto: arhivă

Accident la Mediaș chiar la intersecția străzilor Nicolae Filipescu și Avram Iancu. Din cauza faptului că un șofer de 44 de ani nu a acordat prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 79 de ani, acesta autovehicul fiind proiectat într-un stâlp.

“Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident rutier produs la intersecția străzilor Nicolae Filipescu și Avram Iancu din mun. Mediaș.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducator auto în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Filipescu, a pătruns în intersectia cu strada Avram Iancu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în varsta de 79 de ani, acest autoturism fiind proiectat într-un stalp.

În urma impactului a rezultat rănirea a 3 pasageri din autovehiculul condus pe Avram Iancu, 2 femei și 1 bărbat. Toți cei implicați sunt medieșeni.

Fără mari probleme de trafic.

Două echipaje SMURD din cadrul Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență în municipiul Mediaș pentru acordarea asistenței medicale a patru persoane implicate într-un accident rutier.

La fața locului, echipajele SMURD alături de un echipaj SAJ au evaluat persoanele implicate și au acordat îngrijiri medicale. Trei persoanele (2 femei și un bărbat) au fost transportate la CPU Mediaș, cu diverse contuzii,” transmite sublocotenent Voina Alina.

Ultima oră

Comentariul meu