cnn-ul lăuda mâncarea de la sibiu - englezii recomandă cetățenilor orașul

În urmă cu ceva timp, undeva prin anul 2019, CNN spunea despre mâncarea de la Sibiu că îi învață pe turiști despre cultura pe care unii poate nu o cunosc prea bine și o dădea drept exemplu, într-un articol despre „noua bucătărie românească pe care trebuie să o cunoști”. Astăzi, englezii sunt îndemnați să descopere orașul din inima României.

Cel mai nou clip de promovare a unei destinaţii turistice cu plecare din Aeroportul Luton din Londra are în vizor Sibiul. Există o cursă directă către orașul din inima României.

CITEȘTE – VIDEO – Englezii îndemnați să descopere Sibiul: „Este o minune medievală”

„Cuibărit între munţii Transilvaniei se află Sibiu – unul dintre cele mai mici oraşe ale României şi o minune medievală. Există un motiv pentru care a fost votat Capitală Culturală Europeană în 2007 şi, de asemenea, unul dintre cele mai idilice locuri de locuit din Europa de către Forbes România. Ajungi acolo în trei ore, din Aeroportul Luton din Londra, pentru a te convinge singur!”, așa sună textul din clipul de prezentare a Sibiului, în aeroportul londonez, postat pe YouTube.

Ultima oră

Comentariul meu