video demonstrație de forță la mediaș - fc hermannstadt a bătut-o pe cs mioveni cu 3-0 la revenirea în prima divizie

După un sezon excelent în liga secundă, FC Hermannstadt a revenit pe prima scenă fotbalistică din România. Sibienii au ”deschis” etapa 1 din SuperLigă cu CS Mioveni, la Mediaș. FC Hermannstadt s-a impus în fața celor de la CS Mioveni fără emoții, scor 3-0.

Marius Măldărășanu a început partida cu Iliev, Butean, Beja, Stoica, Opruț, Sota, Biceanu, Baba, Petrescu, Oroian și Paraschiv.

Sibiul deschide scorul în minutul 28 după ce Florin Bejan ”taie” apărarea adversă cu o pasă filtrată, iar Paraschiv trimite cu piciorul drept mingea în poartă.

YouTube video

Până la finalul primei reprize, sibienii au avut șansa de a marca, însă mingea nu a intrat în plasă. Cu o motivație excelentă, FC Hermannstadt majorează avantajul în minutul 62 prin Baba, care a trimis mingea în poartă după ce a driblat portarul oaspeților.

YouTube video

La doar câteva minute distanță, aceelași Baba Alhassan  reușeste dubla după un șut puternic cu piciorul drept din interiorul careului de 16 metri. Pe final, Sibiul turează ”motoarele” la maximum, iar ocaziile la poarta lui Popescu vin una după alta.

YouTube video

Etapa viitoare, FC Hermannstadt joacă în deplasare pe terenul celor de la Chindia Târgoviște în etapa cu numărul 2 din SuperLigă. Pentru moment, în urma victoriei cu CS Mioveni, sibienii ocupă locul 1 în clasament.

Ultima oră

Comentariul meu