minoră lovită de un tir la tălmaciu ii – șoferul avea o alcoolemie de peste unu la mie
foto: arhivă

O minoră de 14 ani, a fost lovită de un TIR pe Drumul Național 7 în noaptea de miercuri spre joi.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un ansamblu tir condus dinspre Tălmaciu II spre Punct Control Veștem, din cauze ce vor fi stabilite în urma anchetei, a acroșat o biciclistă care circula pe aceeași direcție de mers, o minoră în vârstă de 14 ani, din Sebeșu de Jos. În urma coliziunii, minora a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital.

La volanul ansamblului TIR se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul București, testarea alcoolscopică a șoferului indicând un rezultat de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cauzele și circumstanțele exacte care au dus la producerea acestui accident rutier.

”In cursul nopții un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 7, km 258+200, pentru acordarea asistenței medicale unei persoane de sex feminin ca urmare a unui accident rutier. Persoana în vârstă de aproximativ 14 ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la CPU Luther cu un traumatism toracic.” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Ultima oră

Comentariul meu