foto inquam photos / octav ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

În această dimineață au fost afișate rezultatele repartizării elevilor în liceele din județul Sibiu. Conform listei celor 73 de specializări din județ, competiția cea mai strânsă a fost la specializarea Mate-Informatică cu predare în limba germană de la Colegiul Național ”Samuel Brukenthal”, unde media ultimului admis – cod SB8394674 – este 9.65. Primul admis la această specializare cu 26 de locuri – un elev care a absolvit clasa a VIII-a în județul Cluj – are media 9.99.

La specializarea Mate-Informatică cu predare în limba română de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, media ultimului admis – cod SB8579115 – este 9.47.

Pe locul 3 în topul repartizării din acest an este specializarea Științele Naturii cu predare în limba română de la Colegiul Național ”Octavian Goga”, unde media ultimului admis – cod SB9352050 – a fost 9.41. Locul 4, la doar o sutime diferență, este ocupat de specializarea Mate-Informatică cu predare în limba română de la același colegiu, unde ultimul admis – cod SB9427056 – are media 9.40.

Pe ultimul loc din lista specializărilor din județul Sibiu ordonate după ultima medie apare specializarea Economic cu predare în limba română de la Colegiul Tehnic ”Mediensis” din Mediaș – ultimul admis are media 3.39.

Ultima oră

Comentariul meu