tânăr dus la spital, după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp la agnita - stătea pe telefon
FOTO arhivă

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au intervenit la un accident produs pe strada Avram Iancu din localitate. Un tânăr care se plimba cu bicicleta s-a izbit de un stâlp. Sibianul stătea pe telefon. 

Tânărul mergea cu bicicleta și, în același timp, folosea telefonul mobil. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat că un tânăr de 18 ani, localnic, în timp ce se deplasa pe bicicletă, folosind telefonul mobil, ar fi intrat într-un stâlp”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a fost transportat la spital.

„Un echipaj SMURD din cadrul Stației Agnita a intervenit în localitatea Agnita pentru acordarea asistenței medicale unui tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani ca urmare a unui autoaccident. Băiatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Agnita conștient, cu un traumatism cranio facial”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu