o tânără care abia a terminat facultatea, angajată ca ”expert” pe lângă președintele anre
Sursa Foto - Alexandra Dinulescu / Facebook

O tânără care abia a ieșit de pe băncile facultății de Drept, pe numele ei, Alexandra Dinulescu, a fost angajată ca expertă pe lângă președintele ANRE – Autoritatea Națională de Reglementare în Energie, una dintre cele mai prestigioase instituții din țară și în această perioadă de criză energetică, în care prețurile cresc constant.

Alexandra a terminat Facultatea de Drept a Universității Bucureștiîn anul 2021 și a început un master în cadrul unui colegiu de dreptul european și international al afacerilor, ce ține de Universitatea Paris 1, notează G4Media.

Nici Alexandra Dinulescu și nici președintele ANRE, Dumitru Chiriță, nu au răspuns la întrebările adresate de sursa citată în legătură cu competențele și experiența relevantă în domeniul energiei ale noii angajate ANRE.

Alexandra Dinulescu nu are nici un CV public, iar pe site-ul ANRE nu apar declarațiile sale de avere și de interese.

Potrivit informațiilor G4Media, Alexandra Dinulescu are un venit lunar de 3.000 de euro.

Alexandra Dinulescu a postat de-a lungul timpului pe conturile sale de Facebook și Instagram mai multe fotografii în ipostaze provocatoare.

Reamintim că România, la fel ca restul statelor europene, se confruntă cu o criză a prețurilor la energie, valoarea facturilor crescând rapid în utlimul an. Guvernul plătește miliarde de lei pentru a compensa valoarea acestor facturi. În acest context, conducerea ANRE a fost criticată constant de societatea civilă, dar și de opoziție și de membri ai coaliției de guvernare pentru reacția sa tardivă.

Ultima oră

Comentariul meu