update accident pe hula bradului - un șofer de 78 de ani a intrat pe contrasens

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au intervenit, luni după-amiaza, la un accident rutier produs pe DN 1, în zona Hula Bradului. Două autoturisme au intrat în coliziune. 

UPDATE

Șoferul în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital de un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu. „Un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Șelimbăr a intervenit de urgență pe DN 1, Hula Bradului pentru acordarea asistenței medicale a trei persoane implicate într-un accident rutier. În urma evaluării medicale, două persoane au refuzat transportul la spital, iar un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost transportat la UPU Sibiu acuzând dureri toracice și lombare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza unui șofer în vârstă de 78 de ani care a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens.

„Din primele cercetări rezultă faptul că șoferul unui autoturism condus spre Brașov, în vârstă de 78 de ani, din Caraș-Severin, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Giurgiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

În urma coliziunii, șoferul în vârstă de 35 de ani a suferit vătămări corporale, urmând a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În prezent, se desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu